Shërbimet Tona

Shitje

Ofrojmë shitje të produkteve më të mira në treg. Markat më të njohura në tregun vendas dhe botëror.

Montim

Ofrojmë shërbimin e montimit të çdo llojë madhësie projekti, kudo që ju ndodheni, brenda dhe jashtë Shqipërisë.

Mirëmbajtje

Ofrojmë mirëmbajtjen dhe riparimin e të gjithë sistemeve që ne ofrojmë. Korrektësi maksimale!

Ku Shërbejmë?

Qendra Tregëtare

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Qendra Tregtare të ndryshme.

Spitale

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Spitale dhe Qendra Shëndetësore.

Universitete

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Universitet dhe Shkolla.

Resorte & Hotele

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Resorte dhe Hotele të ndryshëm.

Fabrika

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi dhe Siteme Chiller për Fabrika.

Ambjente Banimi

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Shtepi, Zyra dhe Biznese.

Call Now Button