Bushi Sistem
Kondicionim & Aspirim

Ne ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh profesionale me një shkallë të lartë specializimi dhe korrektësie.

Sisteme Kondicionimi

Sisteme Kondicionimi për Biznese dhe Industri apo Qendra Tregëtare dhe Spitale. Sisteme të avancuara të dimensioneve të konsiderueshme.

Sisteme Aspirimi

Sisteme të Avancuara Aspirimi. Sisteme aspirimi për çfarëdo llojë ambjenti. Të gatshëm të ofrojmë produkte cilesore dhe të garantuara.

Sisteme Chiller

Pavarësisht nga industria dhe procesi juaj, sistemet tona chiller ju sigurojnë që të keni ftohje të mjaftueshme dhe kursimin e kostos.

Çfarë mund t’ju ofrojmë

Kemi kënaqësine të ofrojmë shërbimet tona në mënyrë profesionale dhe të garantuara. Ne ofrojme shitje të kondicionerëve dhe sistemeve të ndryshme të kondicionimit, ofrojmë shërbim instalimi në çfarëdo llojë ambjenti si dhe ofrojmë shërbim mirëmbajtje të të gjithë sistemeve, duke kryer riparim dhe kolaudim të pajisjeve. Ofrojmë shërbime të sigurta, të besueshme dhe në kohë të shpejtë të sistemeve të kondicionimit në çdo qytet të Shqipërisë.

Qendra Tregëtare

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Qendra Tregtare të ndryshme.

Spitale

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Spitale dhe Qendra Shëndetësore.

Universitete

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Universitet dhe Shkolla.

Resorte & Hotele

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Resorte dhe Hotele të ndryshëm.

Fabrika

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi dhe Siteme Chiller për Fabrika.

Ambjente Banimi

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Shtepi, Zyra dhe Biznese.

Besojini Ekspertëve Tanë

Ne jemi krenarë për shërbimet dhe stafin tonë. Me më shumë se 20 vite eksperiencë, jemi Kompani Lider, duke operuar dhe bashkëpunuar vetëm me sipermarrjet më të mira ndërkombëtare, duke siguruar ofrimin e produkteve me cilësine maksimale dhe me çmimet më konkurruese në treg.

Vite Eksperiencë

%

Shkalla e Suksesit

Stafi i Punonjësve

Klientë

Kompani Lider në Fushën e Kondicionimit

Sjellim tek ju gjithmonë profesionalizëm dhe produkte cilësore të cilat plotësojnë kërkesat tuaja dhe janë shumë komforte dhe rezistente në përdorim.

Sjellim tek ju Sisteme Chiller

Sisteme Chiller që përdorin fuqinë e ajrit dhe ujit të jashtëm për të mbajtur temperaturën e synuar në një nivel konstant, mund të përdoren për të ftohur ose ngrohur.

Sisteme Chiller me kapacitete të ndryshme, markat më të mira në treg, të cilët sjellin garanci dhe efiçencë maksimale

Top Klientë

Kemi kënaqësin të ofrojmë hërbimet tona në klientë seriozë dhe shumë të njohur në tregun vendas dhe më gjerë.

Aeroporti Rinas

AEROPORTI RINAS

Luani-A Spa & Wellness Center

Vila Barbaut

SPITALI HYGEIA

SPITALI AMERIKAN

KLINIKA LA VITA

EQUOS RESORT

Bisedoni me stafin tonë online

Pershkruani kërkesën tuaj dhe stafi do t’ju përgjigjet në kohë të shpejtë.

PUNOJMË ME MARKAT MË CILËSORE NË TREGUN BOTËROR

Call Now Button