Rreth Nesh

Me më shumë se 20 vite eksperiencë, jemi  Kompani Lider në Shqipëri, duke operuar dhe bashkëpunuar vetëm me sipermarrjet më të mira ndërkombëtare, duke siguruar ofrimin e produkteve me cilësine maksimale dhe me çmimet më konkurruese në treg.

Misioni & Vizioni

MISIONI
Për të zhvilluar dhe ofruar zgjidhje inovative më të besueshme, efikase dhe të qëndrueshme, gjithmonë me produkte cilësore dhe të garantuara.

VIZIONI
Të jemi me vlerë të lartë në tregjet kombëtare dhe ndërkombëtare, të jemi zgjedhja e parë duke i bërë klientët tanë të kënaqur me zgjidhjet tona, partnerët tanë zgjidhje me punën tonë dhe punonjësit tanë me kushtet tona.

Të Besueshëm

Çmime Konkurruese

Shpejtësi & Siguri

Kënaqësi e Garantuar

Çfarë ofrojmë

Ofrojme shitje të kondicionerëve dhe sistemeve të ndryshme të kondicionimit, ofrojmë shërbim instalimi në çfarëdo llojë ambjenti si dhe ofrojmë shërbim mirëmbajtje të të gjithë sistemeve, duke kryer riparim dhe kolaudim të pajisjeve. Ofrojmë shërbime të sigurta, të besueshme dhe në kohë të shpejtë të sistemeve të kondicionimit në çdo qytet të Shqipërisë.

Qendra Tregëtare

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Qendra Tregtare të ndryshme.

Spitale

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Spitale dhe Qendra Shëndetësore.

Universitete

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Universitet dhe Shkolla.

Resorte & Hotele

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Resorte dhe Hotele të ndryshëm.

Fabrika

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi dhe Siteme Chiller për Fabrika.

Ambjente Banimi

Sisteme Kondicionimi & Aspirimi për Shtepi, Zyra dhe Biznese.

Besojini Ekspertëve Tanë

Ne jemi krenarë për shërbimet dhe stafin tonë. Me më shumë se 20 vite eksperiencë, jemi Kompani Lider, duke operuar dhe bashkëpunuar vetëm me sipermarrjet më të mira kombëtare dhe ndërkombëtare, duke siguruar ofrimin e produkteve me cilësine maksimale dhe me çmimet më konkurruese në treg.

Vite Eksperiencë

%

Shkalla e Suksesit

Stafi i Punonjësve

Klientë

Call Now Button